vrijdag 2 juli 2010

Vrijdag 2 juli 2010

Vandaag is onze laatste dag onderweg. We rijden vanuit Wenatchee door naar Camano Island.
We komen door het Beierse stadje Leavenworth, waar we al twee keer eerder zijn geweest, en rijden door het hoge smalle dal, waar de woeste Wenatchee River ons gezelschap houdt. Over de Stevens Pass en langs twee watervallen rijden we daarna het dal weer uit.
Dan komen we in meer stedelijk gebied, waar het ook steeds drukker wordt. Bij de plaats Everett duiken we de Interstate 5 (de snelweg) op en dan is het ongeveer nog een uur voordat we bij Dennis en familie aankomen.
We worden hartelijk begroet en beknuffeld en met Hannah en Madeline is het contact weer snel als vanouds. Dan wordt Lorelai bewonderd en natuurlijk geknuffeld, wat een schatje.
Het bijwerken van de weblog wordt even vergeten, vandaar dat het bericht een dag later geplaatst wordt.
Aan het eind van de dag genieten we van een heerlijke maaltijd en daarna gaan Dennis, Henk, Hannah, Madeline en ik nog even vissen hier om de hoek. Madeline is, zoals gewoonlijk, de enige die een vis vangt. De kinderen verliezen snel hun geduld om met de hengel te staan wachten en zijn bezig met van alles en nog wat, behalve met vissen. Hierdoor staan opa en oma regelmatig met de hengel langs de kant van het water.

De familiefoto moet nog gemaakt worden, daarvoor moet even tijd vrijgemaakt worden in het schema van Lorelai.

Omdat dit het eind is van onze rondreis, zet ik niet meer iedere dag een berichtje op de weblog, maar om de paar dagen. Dus volgers….. nog niet afhaken hoor, gewoon elke dag even blijven checken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zie ik jassen aan? Ik ben jaloers. Na meer dan een week hitte....en dan bedoel ik ook hitte...verlang ik wel weer ff naar jassenweer. Maar goed...leuk dat jullie weer bij Dennis en familie zijn na een geweldige reis. Geniet lekker van de kids en we zijn in afwachting van de familiefoto. We zien (ook)veel te weinig foto's van het nieuwste Verhaaffje. Gelukkig dat "oma" er met haar fototoestel is. Je hobby is nog niet overgeslagen op Dennis...hihi.

Groetjes en liefs, Marco.

Have fun!

Anoniem zei

Geweldig Annette en Henk, dat jullie wederom hebben genoten van zo'n fantastische reis dwars door de Verenigde Staten.

Er zijn maar heel weinig mensen die dat voorrecht hebben gekregen dit te mogen doen.

Veel plezier bij jullie zoon, schoondochter en kleinkinderen. Heerlijk om ze weer te mogen knuffelen.
Ina en Fred