maandag 19 juli 2010

Afscheid

Onze reis door de Verenigde Staten is weer ten einde. We hebben vanochtend de camper ingeleverd en zijn nu in het La Quinta Hotel in Tacoma. Morgen vliegen we terug naar Nederland met koffers vol spullen en herinneringen. We hadden een heerlijke tijd bij Amy, Dennis en de kinderen. Het afscheid viel zwaar, er werd menig traantje weggepinkt. Maar overmorgen zien we de kinderen in Nederland weer en dat is een hele troost.

Hartelijk dank aan de mensen (bekenden en onbekenden) die ons gevolgd hebben tijdens onze trip. Vooral bedankt voor de reacties en mailtjes, dat contact met het thuisfront hebben we erg gewaardeerd.

De rondreis was een fantastische ervaring en we zullen er nog een hele tijd van nagenieten (gelukkig hebben we de foto's nog). Over een tijdje ga ik weer Power Point presentaties van deze reis maken en rondsturen. Als je nog niet in het adressenbestand staat en er prijs op stelt om de presentaties te ontvangen, geef je mailadres even door aan: a.verhaaff@chello.nl

1 opmerking:

acpolfliet zei

Henk en Annette,

Ik was een beetje aan het googelen naar foto's van Blomberg en dan kom ik in een keer een bekende tegen. Mooie foto's van Bexten enzovoorts.

Met de harteliojke groeten van André en Francis Polfliet
acpolfliet@hotmail.com