woensdag 23 juni 2010

Woensdag 23 juni 2010

Vanochtend eerst contact gehad met Janine en de kinderen via Skype en een poosje met hen gebabbeld. Het is zo leuk dat je ze dan ook kunt zien en zij ons.


Daarna rijden we eerst de Teton Pass over, waar we bij het omhoog rijden steeds mooie uitzichten hebben over de gehele Jackson Hole. Als we de pas over zijn, rijden we de staat Idaho binnen en gaan via de Teton Scenic Byway naar de plaats Idaho Falls. Het is een stuk rustiger op de weg nu we uit het Yellowstone en Teton NP gebeuren raken.
Langs de mooie Snake River (foto) stoppen we bij een uitzichtpunt en zien een aantal adelaars rondcirkelen (foto).
Tegen het middaguur arriveren we in Idaho Falls en bezoeken de watervallen (foto).
De watervallen van de Snake River waaraan de stad Idaho Falls ligt, zijn niet bijzonder hoog, maar bijna 500 meter breed en erg woest. Er is een dam aangelegd om energie op te wekken, waardoor het eruit ziet als een grote overstromende badkuip waarna het water over rotsen zijn weg zoekt.
Op de rivieroever loopt een groene gordel van zo’n 4 km langs de watervallen met hier en daar bankjes en een picknickterrein.
Na de wandeling verorberen we een heerlijk maaltje bij Denny’s waarna we de camping opzoeken. Dit keer geen mooie omgeving, maar een prima camping.
Als eerste ga ik richting laundry (wasserette), gewapend met twee tassen was en een zak vol kwartjes waardoor de broek me bijna afzakt. Dan nemen we een duik in het zwembad en zitten heerlijk in de hottub, met en zonder bubbels. Daarna nog lekker luieren aan het zwembad en later naast de camper met een lekker drankje. Wat hebben we het weer zwaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik zou ook absoluut niet met jullie willen ruilen (zucht, jaloers, zucht, hahahahaha). Het is jullie uiteraard enorm gegund en ik ben super blij dat jullie zo genieten. Ik geniet hier met jullie mee.

Hele dikke kus,

Janine