dinsdag 22 juni 2010

Dinsdag 22 juni 2010


We are going to Jackson.

We rijden naar Jackson en doen boodschappen bij Albertsons, de Amerikaanse Albert Heijn.
Dan rijden we het centrum in waar een speciale parkeerplaats is voor campers. Jackson ligt aan de zuidpunt van Jackson Hole (een dal tussen hoge bergen) en is er het belangrijkste stadje. Alles is er in western stijl gebouwd, er zijn talloze leuke winkels en je loopt overal onder de houten galerijen.
Midden in het centrum is Town Square, een vierkant parkje met op elke hoek een boog van hertengeweien. Die geweien kom je hier overal tegen, je kunt ze zelfs kopen (doen we maar niet, past niet in de koffer). We zien zelfs een kerstboom die versierd is met hertengeweien (ideetje René?). Veel winkels hebben deurknoppen van buffelhorens en bij één winkel zien we pistolen als deurknoppen.
Je kunt een ritje in een koets maken (foto) en er zijn saloons (foto) en gokpaleizen.
Vanmiddag zouden we naar Teton Village rijden om daar met een kabelbaan de berg op te gaan. We gaan er inderdaad heen, maar omdat het zwaar bewolkt is, zijn alle hoge toppen in de wolken gehuld. Zonde om met dit weer die rit te maken als de uitzichten zo beperkt zijn.
Dan maar terug naar de camping voor een middagje relaxen. Het is trouwens niet zo'n beste camping. De ligging is mooi en we hebben een heel royale plaats, maar de voorzieningen zijn niet om over naar huis te schrijven, wat ik hierbij toch maar even doe. Ik zou weer een wasje moeten draaien, maar de wasmachineruimte gaat pas per 1 juli open(!??!) De aansluiting van de kabel tv werkt ook niet, zodat Henk die van de buren gebruikt, die hebben hem gelukkig niet nodig. Kan hij toch nog even voetballen kijken vanmiddag. Één van de duurste en één van de slechtste campings tot nu toe. Ja, dat kun je ook treffen, volgende keer beter hopen we.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hebben ze ook bizonkerst(ballen)
ik heb niet van die grote haakjes voor de geweien
groetjes uit (eidelijk daar is de zomer) zonnig nederland
fam kraaijenbrink